Service: Ontwerpadvies op maat

Op afspraak
Duur: 1 uur
Kosten: 60,- (excl. onkosten voor reizen)

Waar je mee geholpen kunt worden:

Essentie van het ontwerp
Gekozen materialen
Ruimtelijke indeling
Constructieve stevigheid
Bouwfysica
Off-grid keuzes

Het ontwerpadvies op maat geeft jou de kans om, op ieder gewenst moment, jouw ontwerp te bespreken. Dit kan handig zijn voor de momenten in het ontwerpproces waarbij je denkt vast te zitten. Of wanneer je even een second opinion nodig hebt wat betreft de keuzes die je nu hebt gemaakt.

Het advies wordt gegeven door Jan-Willem van der Male, Architect (ir.) en bouwkundige (.ing). Het gesprek zal een uur duren en zal ruim voldoende zijn om weer verder te kunnen met het ontwerpen. Je kunt het zien als ontwerpbegeleiding. Het is dan ook aan te raden om het gesprek goed voor te bereiden. Maak van tevoren een prioriteitenlijst van vragen, dan weet je zeker dat je niets vergeet. Het gesprek zal plaatsvinden op het adres van de Tiny House Academy. Het is mogelijk om thuis advies te krijgen, maar dan zullen de onkosten voor het reizen ook in rekening gebracht worden. Dit is afhankelijk van de reistijd en afstand.

Het advies is uitermate geschikt om overzicht te krijgen in alle ontwerpkeuzes. Voor specifieke, technische vragen over zonnepanelen, omvormers, waterzuivering en andere off-grid installaties raden we aan om een expert te zoeken.