tiny house academy logo

Lid worden van de tiny house academy

Lid worden kan door je aan te melden op onze Patreon Pagina

Hier kun je zelf bepalen hoeveel je ons per maand zou willen doneren. Vanaf 5 dollar per maand heb je recht op 10% korting op de cursussen.

Wat zijn de voordelen van lidmaatschap?

10% korting op cursussen en workshops
Gratis netwerk bijeenkomsten
Aanmelding bij besloten facebook groep
Onderdeel van een zelfbouw community

Voor een klein bedrag per maand kun je lid worden van de Tiny House Academy. Hiermee blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en krijg je ook nog eens aantrekkelijke kortingen. Door lid te worden zul je onderdeel uitmaken van een groep mensen die Tiny Houses op de kaart willen zetten. Met elkaars krachten en kennis zal de Academy meer worden dan een reeks cursussen en workshops. We bouwen aan een ware zelfbouw community die kiest voor: “genoegen nemen met genoeg”.

Als lid zorg jij ervoor dat de Academy een duurzaam bestaan kan opbouwen. Jouw betrokkenheid maakt het verschil met alle andere kant-en-klare oplossingen. Je hebt direct invloed op de richting waar de Academy zich heen zal bewegen. Je bent betrokken met nieuwe concepten en ontwerpvormen. We zien je dan ook graag verschijnen op de netwerk bijeenkomsten.

We hebben ook een geheime facebook groep waar we je voor zullen uitnodigen. Zo kunnen we nog directer met elkaar communiceren om kennis te delen. Naar de toekomst toe kan er nog veel meer ontstaan. Dit is mede afhankelijk van jouw inbreng. Zo kunnen we samen werken aan de onafhankelijkheid die tiny houses met zich meebrengen.